Garantie

Vanzelfsprekend doen wij ons best om onze producten in topconditie aan jou te leveren. Mocht het toch gebeuren dat er een bestelling defect raakt tijdens bijvoorbeeld het transport, dan kun je aanspraak maken op onze garantie. 

Stuur ons binnen zeven dagen na constatering van het gebrek een melding hierover. Dat kan via info@rosesandruches.nl. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie, vervanging of een (gedeeltelijke)vergoeding. Je ontvangt binnen 14 dagen een reactie.

Klachten

Mocht er onverhoopt iets mis zijn of niet naar je wens? Dan raden we je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@rosesandruches.nl. Wij zullen zo snel als mogelijk reageren om een passende oplossing te vinden. Mocht dit niet leiden tot een oplossing dan is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisssie. Dit platvorm is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2019 - 2024 Roses and Ruches | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel