Ik geloof in....

 

Mooie handgemaakte producten voor elk fijn moment in ons leven. Gun jezelf een heerlijk verwen moment of verras een geliefde met een persoonlijk product.

 

Roses and Ruches is een online webwinkel waarin ik mijn eigen handgemaakte producten verkoop met aanvulling van andere mooie merken, die net als ik een voorliefde hebben voor een ambachtelijke benadering. 

 

"Roses" staat voor de heerlijk geurende producten in deze webwinkel. De geur van rozen roept liefde en romantiek op, iets wat ontzettend belangrijk is in het leven. Verwen jezelf of een ander met een heerlijk geurend product. Neem bijvoorbeeld een heerlijke handgemaakte bodylotion, douchegel of shampoobar. Neem een moment voor jezelf en laat je huis geuren met een roomspray, geurstokjes of een van mijn handgemaakte soja geurkaarsen uit eigen atelier.

 

"Ruches" staat voor opsmuk en decoratie. Een ruche is een gerimpelde versiering die net als rozen, romantiek oproept. Versier je huis met romantische en knusse woonaccessoires en creëer een echt thuis, met heerlijke warme plaids, zachte kussens en de leukste kandelaars.

 

Roses and Ruches, staat dus eigenlijk voor een romantisch leven. Een geluksmoment voor jezelf en voor een ander. Mooie ambachtelijke producten en woondecoratie. Iets wat ik ontzettend belangrijk vind, vooral in deze tijd.

 

Doordat veel producten handgemaakt zijn, kun je kiezen uit een uniek assortiment, waar veel liefde en tijd in is gestoken. Ga voor echt bijzondere cadeautjes.

 

Voor iedereen een geluksmoment.

 

Liefs, Carmen.

     
© 2019 - 2022 Roses and Ruches | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel