Ik geloof in....

Mooie handgemaakte producten voor elk fijn moment in ons leven. Gun jezelf een heerlijk verwen moment of verras een geliefde met een persoonlijk product.

Eigenlijk "hobby" ik al mijn hele leven en echt alles vind ik leuk om te doen. Van schilderen tot en met naaien. Toen het kaarsen maken uit de hand begon te lopen en ik gevraagd werd om op een markt te staan, begon het Roses and Ruches avontuur. Het begin om mijn eigen handgemaakte producten te verkopen was van start gegaan.

Uiteindelijk breidde ik de handgegoten kaarsen uit met het verkopen van droogbloemen creaties, waarvan de haarkammen een echt succes zijn. Ze worden veel besteld door kapsalons, bruiden, bruidsmeisjes, voor feesten en voor communies. 

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ook het sieraden maken kreeg een nieuwe wending. Ik ontdekte begin 2022 het maken van oorbellen met klei. Super leuk om te doen, want je kunt er echt alles mee maken en ze zijn ook nog eens super licht in je oren vanwege het lichte materiaal.

Roses and Ruches is een online webwinkel geworden waarin ik mijn eigen handgemaakte producten verkoop met aanvulling van andere mooie merken, die net als ik een voorliefde hebben voor een ambachtelijke benadering. Op welke manier dan ook. Zo bestel je echte unieke cadeautjes voor een ander en voor jezelf.

"Roses" staat voor de geurende producten in de webwinkel en "Ruches" voor decoratie en versiering. Doordat bijna alle producten met de hand gemaakt zijn, kun je bij Roses and Ruches kiezen uit een uniek assortiment waar veel liefde en tijd in is gestoken. Laat je huis heerlijk geuren met een handgemaakte geurkaars uit mijn eigen atelier of versier jezelf en een ander met de leukste accessoires.

Ga voor echt bijzondere cadeautjes! Voor iedereen een geluksmoment.

 

Liefs, Carmen.

     
© 2019 - 2024 Roses and Ruches | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel