Mocht het voorkomen dat je toch niet tevreden bent met je bestelling, dan kun je deze zonder problemen naar ons terug sturen. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na deze 14 dagen heb je nogmaals 14 dagen om je product naar ons retour te sturen. 

Hoe gaat dat in zijn werk?

1. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

2. Vul het retour formulier in en mail het naar info@rosesandruches.nl

3. Verpak het terug te zenden artikel zorgvuldig in. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat dez bij een retour goed verpakt is.

4. Stop de pakbon (als je deze nog hebt) in je terug te sturen pakje, een handgeschreven briefje met je naam, adres en ordernummer is ook voldoende.

5. Wij sturen u een mail met de retourlink, via deze link kunt u uw retour aanmelden en in orde maken. Breng uw pakketje naar een PostNL locatie bij u in de buurt. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de consument, vergeet niet uw verzendbewijs te bewaren.

6. Terugbetaling zal geschieden via de zelfde betaalmethode waar u gebruik van heeft gemaakt tenzij u nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode. Het orderbedrag inclusief de verzendkosten worden binnen 14 dagen naar u retour gestort. Mocht een deel van uw bestelling terugkomen dan brengen we het bedrag van de geretourneerde artikelen in mindering op uw factuur en storten we dat bedrag terug.

© 2019 - 2024 Roses and Ruches | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel