Mocht het voorkomen dat je toch niet tevreden bent met je bestelling, dan kun je deze zonder problemen naar ons terug sturen. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na deze 14 dagen heb je nogmaals 14 dagen om je product naar ons retour te sturen. Na deze periode kunnen wij helaas niks meer voor je betekenen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

1. Controleer of jouw retour aan de volgende voorwaarden voldoet: het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn, compleet en in de originele verpaking

2. Vul het retour formulier in en mail het naar info@rosesandruches.nl

3. Verpak het terug te zenden artikel zorgvuldig in. Je draagt zelf zorg voor de verzending en bent verantwoordelijk om het onbeschadigd retour te laten komen. Mocht er een beschadiging aan het product of de verpakking van het product zijn, kunnen wij ervoor kiezen om het product gedeeltelijk of volledig te weigeren en wordt de waardevermindering aan jou doorberekend.

4. Stop de pakbon (als je deze nog hebt) in je terug te sturen pakje, een handgeschreven briefje met je naam, adres en ordernummer is ook voldoende.

5. Wij sturen je een mail met de retourlink, via deze link kun je je retour aanmelden en in orde maken. Je draagt zelf zorg voor de kosten hiervan en vergeet niet je verzendbewijs te bewaren. Breng je pakketje naar een PostNL locatie bij jou in de buurt.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen maken we het aankoopbedrag binnen 14 dagen over op jouw bankrekening. Mocht je voor Klarna hebben gekozen, dan brengen we het bedrag van retour in mindering op je factuur. 

© 2019 - 2021 Roses and Ruches | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel