Bomb Cosmetics

De kracht van etherische oliën - Deze kleine geschenken van Moeder Natuur zijn te vinden in al onze producten en worden gewonnen uit planten, bloemen en fruit. We gebruiken waar mogelijk natuurlijke ingrediënten. Wij zijn van mening dat dieren, mensen of het milieu niet moeten lijden voor onze luxe. We zijn er trots op dat we producten maken die niet alleen heerlijk ruiken en heerlijk aanvoelen op je huid, maar er ook mooi uitzien en volledig met de hand gemaakt zijn!

We bedoelen 100% handgemaakt - al onze producten zijn liefdevol handgemaakt dankzij ons team van meer dan 250 Bomb-ers! Gegoten, gemengd, gerold en geheel met de hand bewerkt, zorgen onze ambachtslieden ervoor dat elk product uniek is en uiteindelijk perfect op zijn eigen manier.

We hebben NOOIT een van onze eindproducten of ingrediënten op dieren getest en zullen NOOIT een derde partij inschakelen om dit namens ons te doen.

Veganistisch?

Al onze zepen, en 99% van de kaarsen en producten in potten zijn geschikt voor veganisten, evenals de blasters, creamers & mallows.

© 2019 - 2021 Roses and Ruches | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel